Letselschadebureau Blom - Neem contact op

*****
Download het GRATIS manifest!

*****

Zoekt u een letselschadebureau omdat u letselschade heeft opgelopen? Bent u op zoek naar professionele hulp voor het claimen van een schadevergoeding? Of heeft u de wens tot toetsing van het werk van uw huidige belangenbehartiger? Of wilt u bemiddeld worden naar een deskundige en betrouwbare letselschadeadvocaat, letselschadejurist of letselschaderegelaar? Wilt u meer informatie over deze website of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met letselschadebureau Blom voor een vrijblijvende kennismaking.

U kunt mij mailen via onderstaand contactformulier.

Ook als u gewoon een vraag heeft, feedback wilt geven op deze website of suggesties heeft voor de verdere opbouw en uitbouw daarvan wil ik u van harte uitnodigen te reageren. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Leest u ook de disclaimer en privacy verklaring en de pagina
veelgestelde vragen.

Bij inschakeling via Marco Blom van een belangenbehartiger dienen financiële afspraken gemaakt te worden met de belangenbehartiger. In geval er problemen zijn met de erkenning van aansprakelijkheid kunnen er kosten in rekening gebracht worden door de belangenbehartiger en diens medisch adviseur (meestal ondergetekende). Zodra de aansprakelijkheid erkend wordt door de aansprakelijk gestelde partij zijn er zeer waarschijnlijk geen kosten voor de cliënt en worden de eerder in rekening gebrachte kosten verhaald op de aansprakelijk gestelde partij.

Geeft u op het onderstaande contactformulier ook duidelijk aan of u al andere belangenbehartigers naar uw zaak hebt laten kijken. Het is voor een goede behandeling van uw zaak van belang eerdere bemoeienissen van andere belangenbehartigers niet te verzwijgen. U heeft dus nadrukkelijk de mogelijkheid van een terzake kundige second opinion.

Mijn contactgegevens

Marco Blom
Arts/medisch adviseur
Specialist in letselschade
Postbus 19227
3501 DE Utrecht

KvK Utrecht: 30263270
BTW-nr.: NL 0875.53.041.B.01

Neem contact op!

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.

Please enter the word that you see below.

  

Mocht u bij gebruik van bovenstaand formulier een foutmelding krijgen in uw mailverkeer met Blom Letselschade, plaats u zelf dan eerst even op de "witte lijst".

Ga daarvoor naar whitelist.sitesell.com.

Daarna kunt u mij wél mailen en zo houden we samen SPAM en virussen buiten de deur. Dat is wel zo prettig werken.

Van Letselschadebureau naar de homepage

© 2018, Letselschade-expert.com
Alle rechten voorbehouden

Marco Blom
Arts/medisch adviseur
Specialist in letselschade
Postbus 19227
3501 DE Utrecht

KvK Utrecht: 30263270

BTW-nr.: NL 0875.53.041.B.01

Contact

View Marco Blom's profile on LinkedIn

*****
Download het
GRATIS manifest!

*****