E-books

Gratis manifest voor u als letselschadeslachtoffer

Hoe kiest u als letselschadeslachtoffer de beste belangenbehartiger? Ontdek de geheimen van de letselschade gezien door de bril van een medisch adviseur die aan de zijde van het letselschadeslachtoffer staat.


Militaire letselschade

Dit ebook is bedoeld als een handleiding voor de gewond geraakte militair met een veelheid aan informatie, opgetekend door mij persoonlijk. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de militaire letselschade.

De lezer krijgt antwoord op zeer veel vragen en vooral op de vraag wat voor verschillende schadevergoedingen er zijn, wanneer men er voor in aanmerking komt, en wie er kan helpen om dit voor elkaar te krijgen.Letselschade politieambtenaar

Dit ebook is bedoeld als een handleiding voor de politieambtenaar met een veelheid aan informatie.Hoe is letselschade te voorkomen?

Dit ebook is geschreven met als doel letsel en letselschade te helpen voorkomen, opgetekend door mij persoonlijk vanuit mijn jarenlange beroepsmatige ervaring met letselschadeslachtoffers maar ook vanuit mijn diverse persoonlijke ervaringen.


© Letselschade-expert.com
Alle rechten voorbehouden

Marco Blom
Arts/medisch adviseur
Specialist in letselschade
Postbus 19227
3501 DE Utrecht

View Marco Blom's profile on LinkedIn